woensdag 14 januari 2015

Kabouter Kwebbel

Tussen kerst en nieuwjaar heb ik niet zo veel moeten werken en had ik dus lekker veel tijd om te haken. Zo heb ik ook dit kwebbeltje gemaakt. Het patroontje hiervan kan je kopen via haakparadijs (Ann D'Hooghe).

Ik heb wel geen plakoogjes gebruikt omdat ik dit voor kinderen niet zo veilig vind en ze ook gemakkelijk los komen. Vandaar dat ik altijd mijn ogen haak of veiligheidsogen gebruik. Zo kan je de knuffels ook wassen zonder dat er ogen verdwijnen.

Het patroontje is zeer goed te volgen, om kwebbeltje in elkaar te steken heb je wel veel instop werk en naaiwerk maar het resultaat mag er best zijn, al zeg ik het zelf. 
Kwebbeltje is bij mij een 20 cm geworden en heb het gemaakt met haakpen 2,5 mm.


Groetjes en ik werk alvast creatief verder aan andere projecten want het is toch een verslaving hoor dat haken.

3 opmerkingen:

 1. Waar vind ik Haakparadijs? Mvg,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amigurumi haak paradijs via Google is een club waar er verscjillende haaksters samen zitten.Was toen een patroontje van Ann. Is al wel een tijdje geleden. Groetjes

   Verwijderen
 2. Heb al zitten zoeken in Google maar ik vind enkel een ander haakparadijs club terug. Ik zou heel graag dit patroon ergens kunnen kopen om te maken voor mijn zoontje �� misschien dat u zo vriendelijk zou willen zijn om het patroon te delen? Uiteraard wil ik daar gerust voor betalen gezien u indertijd ook betaald heeft voor het patroon. Groetjes Sylvie

  BeantwoordenVerwijderen